Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.54 secunde)
la table. Competitia va avea loc la restaurantul Doljana de la ora 11.00 si este dotata cu premii de minimum 1.500 de lei.
Faptul ca in interiorul partidelor aflate in Alianta exista probleme incepe sa iasa la suprafata. PNL si-a inceput mandatul la nivelul Consiliului Judetului cu 7 consilieri.
Guvernul a avut ponderea cea mai mare in ceea ce priveste „prezenta“ la stiri - peste 60%, urmat de majoritatea parlamentara si, la mica distanta, de Opozitie. Presedintia a avut o pondere la stirile posturilor de radio de doar 11,5%.
Inca dinainte de formarea Guvernului, Basescu a atras atentia ca se va intoarce la popor daca nu-si va putea indeplini mandatul. ... Acesta nu a vrut sa-si riste functia si a renuntat la demisie, iar Basescu si-a declarat public nemultumirea.
Institutiile vizate au replicat ca ii vor da raspunsul primarului Bacaului in termenul prevazut de Legea liberului acces la informatiile publice.
Cu acest prilej, Cosmote va comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth, utilizand serviciul ProxyCast, pus la dispozitie de compania Personal Networks.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze. ... Va rog, nu sunati la politie".
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
Facebook vrea sa ii determine pe utilizatorii care acceseaza platforma de pe dispozitive mobile sa foloseasca o aplicatie separata pentru a dialoga in scris cu contactele lor de pe aceasta retea de socializare, informeaza AFP.
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat la finalul sedintei de ieri ca, daca propunerea nu se va concretiza, PD va realiza o initiativa legislativa cetateneasca pe aceasta tema.
Cele doua cantarete si-au ingropat tatal la Satu Mare, orasul lor natal de care le leaga atatea amintiri. ... Pentru ca este indurerata si trece prin momente grele, Lili Fedorca si-a inchis telefonul in ultima vreme, nemaiavand puterea nici macar de a vorbi cu apropiatii.
In context, presedintele a aratat ca, de-a lungul celor 16 ani care au trecut de la Revolutie, mai ales in ceea ce priveste relatia presedinte-premier, am avut jumatati de masura din punct de vedere constitutional.
Mai mult, Mircea Geoana a subliniat ca luni, cand se vor discuta legile privind siguranta nationala la Cotroceni, "presedintele va primi de la PSD si de la alte partide un refuz clar pentru aceasta tentativa de a acapara si a da pe mana Serviciilor de informatii sitemul de justitie romanesc".
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. ... Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
Ba mai mult, cele spuse de Ciuvica au intrat in atentia Colegiul CNSAS, care asteapta acum de la MApN documentele originale, pe baza carora se va putea verifica daca presedintele Traian Basescu a fost sau nu colaborator al Securitatii.
Fiindca s-a lovit constant de refuzul autoritatilor competente si a trimis la Bucuresti topuri de memorii, dupa cum declara, Fugaru a ales un mod mai electronic de a alerta presedintia.
La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate?
google-analytics.com